Bliv Lærling

Start din karriere med os!

Udtalelse fra Emil 

”Jeg synes det er fedt, at det er et stort firma, så man kan få en meget bred uddannelse og komme rundt og se mange forskellige grene af elektrikeruddannelsen. Alt lige fra blandt andet datacentre, byggepladser og hjemme hos private kunder.”

Bliv lærling hos Claus Dalsgaard A/S

Som lærling hos os vil du ikke bare lære faget fra grunden, du vil blive en del af en fremtid, hvor dine ideer og innovationer værdsættes. 

Vi tilbyder: 

 • Et dynamisk og støttende læringsmiljø. 
 • Mulighed for at arbejde på projekter, der gør en reel forskel. 
 • Adgang til de nyeste værktøjer og teknologier i branchen. 
 • Karriereudviklingsmuligheder efter afsluttet læretid. 

Vil du høre mere om Claus Dalsgaard A/S er du velkommen til at ringe til: ​ Henrik Ramlov Hansen ​på tlf.: +45 2753 7301 

Hvis du er interesseret i at starte din karriere som lærling hos Claus Dalsgaard A/S, eller ønsker mere information om vores lærlingeprogram, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

  Henrik Ramlov Hansen

  Administrationschef

  Læs mere

  Vil du høre mere om Claus Dalsgaard A/S er du velkommen til at ringe til Administrationschef: ​ Henrik Ramlov Hansen ​på tlf.: +45 2753 7301

  Hvorfor os

  Bliv lærling hos Claus Dalsgaard A/S – Start din karriere med os! 

  Hos Claus Dalsgaard A/S er vi passionerede omkring at forme fremtidens fagfolk inden for el- og teknikbranchen. Vi tror på kraften i praktisk erfaring og personlig vejledning, og vi er forpligtede til at tilbyde en læringsplatform, hvor unge talenter kan vokse og udvikle sig.  

  Som lærling hos os vil du ikke bare lære faget fra grunden, du vil blive en del af en fremtid, hvor dine ideer og innovationer værdsættes. 

   Udtalelse fra Emil 

   ”Jeg synes det er fedt, at det er et stort firma, så man kan få en meget bred uddannelse og komme rundt og se mange forskellige grene af elektrikeruddannelsen. Alt lige fra blandt andet datacentre, byggepladser og hjemme hos private kunder.  

   Der bliver taget godt af lærlingene og man føler at det er et trygt miljø at befinde sig i med nogle gode kollegaer, som tager sig godt af en og er gode til at lære fra sig.  

   Der er ofte sociale arrangementer planlagt igennem firmaet, hvilket er meget rart, så man føler at man lærer de forskellige kollegaer bedre at kende, da man mødes i andre sammenhænge end ude på en arbejdsplads”. 

   Emil 

    Hvorfor blive lærling hos Claus Dalsgaard A/S? 

    • Inkluderende arbejdskultur 

    Vi forstår vigtigheden af mangfoldighed og lighed i arbejdsmiljøet. Som lærling hos os vil du opleve en kultur, der aktivt støtter og fremmer alle medarbejderes potentiale, uanset baggrund. 

    • Praktisk erfaring på tværs af projekter 

    Din uddannelse vil spænde bredt, fra mindre installationer til store tekniske løsninger. Du får praktisk erfaring gennem en bred vifte af projekter, der ikke kun udfordrer dig, men også udvikler dine færdigheder i realverdenssituationer. 

    • Mentorstøtte fra branchens bedste 

    Hver lærling tildeles en mentor – en erfaren fagperson, der ikke kun vejleder dig gennem dine daglige opgaver, men også støtter din faglige og personlige udvikling. Vores mentorer er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine mål og sikre, at du får de nødvendige værktøjer til at lykkes. 

    • Engagement i nysgerrighed og innovation 

    Claus Dalsgaard A/S er et sted, hvor nysgerrighed og innovative ideer blomstrer. Vi opfordrer alle vores lærlinge til at tænke kreativt og bringe nye løsninger til bordet, hvilket bidrager til både din vækst og virksomhedens succes. 

     Hvad siger vores kunder om os

     Telia har gennem en lang årrække samarbejdet med Claus Dalsgaard A/S indenfor mange forskellige områder, spændend fra gængse elinstallationer, netværksdrift, installation af kritisk infrastruktur samt drift & udkalds håndtering indenfor alle områder.  

     Telia oplevelser er yderst positive og anser Claus Dalsgaard A/S som en kompetent samarbejdspartner. 

     Claus Dalsgaard A/S er yderst kompetente på projektledelse og udførsel (teknikere). De har en stor forståelse for Telias kravspecifikationer og kan udføre korrekt rådgivning og sparring så den korrekte løsning vælges (Pris - tid - kvalitet). 

     Telia vil klart anbefale Claus Dalsgaard A/S til andre. 

     Lars Kvist Christensen 

     Telia

     ”Da vi stod overfor udfordringen med kapacitetsproblemer på grund af mangel på intern arbejdskraft, henvendte vi os til Claus Dalsgaard A/S for en effektiv løsning.  

     Deres opgave var at implementere et nyt belysningsanlæg, blandt andet, og vores erfaring med deres team kunne ikke have været bedre.  

     Vi mødte en gruppe superpositive, dygtige og kompetente elektrikere, som ikke bare levede op til, men overgik vores forventninger ved at overholde alle aftaler til punkt og prikke. 

      Hvis vi skulle fremhæve tre kendetegn ved vores samarbejde med Claus Dalsgaard A/S, ville det være deres dedikation, professionalisme og motivation.  

     Det er disse kvaliteter, der gør os sikre i vores anbefaling af deres tjenester til andre – vi vil uden tøven anbefale Claus Dalsgaard A/S 100%” 

     Klaus Haurum, Teknisk projektleder 

     Tryg

     ”Da vi stod over for udfordringen med at etablere strøm til et udespa, var opgaven at trække et kabel fra tavlen, tværs gennem huset, ud af huset og igennem haven. Det var en kompleks opgave, der krævede præcision og omhyggelig planlægning. Claus Dalsgaard A/S var dem, vi valgte til opgaven, og de skuffede ikke. Med stor faglighed trak de strømkablet 30 meter via loftrummet, førte det ned ad facaden og gravede det omhyggeligt ned i haven. 

     Min oplevelse med Claus Dalsgaard A/S er at de gav en yderst professionel indsats og flot finish. Alle aftaler blev overholdt og udført fuldstændig som aftalt 

     Hvis jeg skal fremhæve tre aspekter af vores samarbejde, ville det være at de er pligtopfyldende, ordentlige og grundige. 

     Jeg vil til enhver tid anbefale Claus Dalsgaard A/S og vil helt sikkert også i fremtiden gøre brug af dem”. 

     Peter Hansen, Account Director 

     IT Forum

     ”Da vi manglede en seriøs og dygtig samarbejdspartner til vores privat- og erhvervskunder, vendte vi os mod Claus Dalsgaard A/S.  

     Opgaven krævede en pålidelig partner til ombygninger for private og som underleverandør til vores hovedentrepriser – en opgave, Claus Dalsgaard A/S mestrede med høj kompetence. 

      Vores erfaring med Claus Dalsgaard A/S har været meget positiv. De har vist sig at være en respektfuld, ordentlig og givende samarbejdspartner. 

     Jeg vil helt sikkert anbefale Claus Dalsgaard A/S til andre”. 

     Danny Gringer Hansen, Projektansvarlig 

     Bela-Byg