Kontakt

Kontakt Claus Dalsgaard A/S – El med Succes

Claus Dalsgaard A/S
El og Teknik Forsikring og el-taksering Av og Udstyr Intelligente Bygningsinstallationer Fiber og Netværk Datacenter Bliv Lærling

Velkommen til Claus Dalsgaard A/S, din pålidelige samarbejdspartner

Vi er leverandør af elektriske løsninger og teknisk know-how. Med mere end 25 års ekspertise og en stærk stab på omkring 80 dygtige medarbejdere tilbyder vi en bred vifte af specialiserede tjenester, der dækker alle dine el- og teknikbehov.

Kontakt os i dag for at komme i gang!

Team med Mange Års Erfaring

Team med Mange Års Erfaring

Vores team består af fagligt dygtige og erfarne professionelle, hvis fælles drivkraft er passionen for el og tekniske løsninger. Vi stræber efter at overgå dine forventninger og bygge langvarige relationer, både internt og eksternt.

Hurtig Respons og Leveringsdygtighed

Hurtig Respons og Leveringsdygtighed

Vi forstår vigtigheden af tid og pålidelighed. Med vores hurtige respons og pålidelige leveringsdygtighed er vi altid klar til at levere de rette løsninger, når du har brug for dem.

Konkurrencedygtige Priser

Konkurrencedygtige Priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med vores dybe viden og mange års erfaring sikrer vi effektiv levering og holder vores løfter.

Kontakt os

Din Foretrukne Samarbejdspartner

Vi stræber efter at være mere end blot din leverandør; vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner og rådgiver, som du kan stole på. Vi garanterer kvalitetsarbejde og overholdelse af høje standarder for at opbygge og bevare et pålideligt omdømme.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine el- og teknikbehov. Vi ser frem til at være din partner for succes!

Ejer og direktør 

Claus Dalsgaard

Claus Dalsgaard

Direktør

Administration

Henrik Ramlov Hansen

Henrik Ramlov Hansen

Administrationschef

Helleahn Dahl

Helleahn Dahl

PA & HR-administrator

Christian Anderson

Christian Anderson

Servicekoordinator

Clara Schnegelsberg

Clara Schnegelsberg

Kontormedhjælper

Lars Søvndahl

Lars Søvndahl

Lagermedarbejder

Økonomi

Lone Engelbrechtsen

Lone Engelbrechtsen

Regnskabschef

Julie Nagel Andersen

Julie Nagel Andersen

Regnskabsassistent

AV løsninger

Jeppe Madsen

Jeppe Madsen

AV og programmør

El service, AV og Intelligent bygning

Jacob H. Sørensen

Jacob H. Sørensen

Projektleder & Programmør

Michael L. Pedersen

Michael L. Pedersen

Serviceleder

Kristian Wium

Kristian Wium

Serviceleder & Taksator

Dan Sharpe

Dan Sharpe

Projektleder & Programmør

Henrik Lauersen

Henrik Lauersen

Projektleder

Datacenter, Fiber og Netværk

Ali Bouallouch

Ali Bouallouch

Afdelingsleder

Mike Christoffersen

Mike Christoffersen

Projektleder

Peter Frank

Peter Frank

Projektleder

Forsikring & El-taksator service 

Rasmus W. Egevang

Rasmus W. Egevang

Taksator

Hvad siger vores kunder om os

Telia har gennem en lang årrække samarbejdet med Claus Dalsgaard A/S indenfor mange forskellige områder, spændend fra gængse elinstallationer, netværksdrift, installation af kritisk infrastruktur samt drift & udkalds håndtering indenfor alle områder.  

Telia oplevelser er yderst positive og anser Claus Dalsgaard A/S som en kompetent samarbejdspartner. 

Claus Dalsgaard A/S er yderst kompetente på projektledelse og udførsel (teknikere). De har en stor forståelse for Telias kravspecifikationer og kan udføre korrekt rådgivning og sparring så den korrekte løsning vælges (Pris - tid - kvalitet). 

Telia vil klart anbefale Claus Dalsgaard A/S til andre. 

Lars Kvist Christensen 

Telia

”Da vi stod overfor udfordringen med kapacitetsproblemer på grund af mangel på intern arbejdskraft, henvendte vi os til Claus Dalsgaard A/S for en effektiv løsning.  

Deres opgave var at implementere et nyt belysningsanlæg, blandt andet, og vores erfaring med deres team kunne ikke have været bedre.  

Vi mødte en gruppe superpositive, dygtige og kompetente elektrikere, som ikke bare levede op til, men overgik vores forventninger ved at overholde alle aftaler til punkt og prikke. 

 Hvis vi skulle fremhæve tre kendetegn ved vores samarbejde med Claus Dalsgaard A/S, ville det være deres dedikation, professionalisme og motivation.  

Det er disse kvaliteter, der gør os sikre i vores anbefaling af deres tjenester til andre – vi vil uden tøven anbefale Claus Dalsgaard A/S 100%” 

Klaus Haurum, Teknisk projektleder 

Tryg

”Da vi stod over for udfordringen med at etablere strøm til et udespa, var opgaven at trække et kabel fra tavlen, tværs gennem huset, ud af huset og igennem haven. Det var en kompleks opgave, der krævede præcision og omhyggelig planlægning. Claus Dalsgaard A/S var dem, vi valgte til opgaven, og de skuffede ikke. Med stor faglighed trak de strømkablet 30 meter via loftrummet, førte det ned ad facaden og gravede det omhyggeligt ned i haven. 

Min oplevelse med Claus Dalsgaard A/S er at de gav en yderst professionel indsats og flot finish. Alle aftaler blev overholdt og udført fuldstændig som aftalt 

Hvis jeg skal fremhæve tre aspekter af vores samarbejde, ville det være at de er pligtopfyldende, ordentlige og grundige. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Claus Dalsgaard A/S og vil helt sikkert også i fremtiden gøre brug af dem”. 

Peter Hansen, Account Director 

IT Forum

”Da vi manglede en seriøs og dygtig samarbejdspartner til vores privat- og erhvervskunder, vendte vi os mod Claus Dalsgaard A/S.  

Opgaven krævede en pålidelig partner til ombygninger for private og som underleverandør til vores hovedentrepriser – en opgave, Claus Dalsgaard A/S mestrede med høj kompetence. 

 Vores erfaring med Claus Dalsgaard A/S har været meget positiv. De har vist sig at være en respektfuld, ordentlig og givende samarbejdspartner. 

Jeg vil helt sikkert anbefale Claus Dalsgaard A/S til andre”. 

Danny Gringer Hansen, Projektansvarlig 

Bela-Byg