Intelligent bygning

Gør Din Bygning Smart og Energieffektiv

Claus Dalsgaard varetager også:
KNX Philips Hue DALI DMX Zigbee Dynalite IHC IOT BMS (overvågning og regulering) Klimavenlige energiløsninger Solceller Rådgivning Energi-optimering LED belysning Energi-registrering

Velkommen til vores Intelligente Bygningsløsninger

Vores team hos Claus Dalsgaard A/S er passionerede omkring at bruge teknologi til at skabe smartere, mere effektive og mere behagelige bygninger. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at transformere din ejendom eller virksomhed med vores intelligente bygningsinstallationer. 

Rådgivning 
Ønsker du at forstå dine muligheder og træffe informerede valg omkring intelligente bygningsinstallationer? 

Vi guider dig gennem de bedste praksisser og løsninger, for at gøre din bygning mere intelligent og energieffektiv. 

Kontakt os i dag for at komme i gang!

Service

Hvorfor Vælge os? 

Intelligent bygningsinstallation anvendes typisk for at højne komforten, men også som et led i energi optimering, samt at skabe smarte funktioner i hverdagen.

Med intelligente bygningsinstallationer, har man mulighed for at tilpasse funktioner løbende, i takt med ændringer og vedligehold, uden brug af værktøj og indgriben i de faste installationer.

Intelligent bygningsinstallation refererer til brugen af avancerede teknologier såsom IoT (Internet of Things), automatisering og sensorer til at forbedre funktionaliteten, effektiviteten og bæredygtigheden af en bygning. Disse systemer kan overvåge og styre forskellige aspekter af bygningen, såsom belysning, varme, ventilation, aircondition og sikkerhed. Ved at integrere disse teknologier kan intelligent bygningsinstallation bidrage til at reducere energiforbruget, optimere ressourceudnyttelsen og forbedre brugeroplevelsen.

Vi tilbyder at projektere, programmere og servicerer mange typer anlæg blandt andet, Dynalite, KNX, DALI, IHC, LOGO! PLC 

Trådløs Styring

Avancerede trådløse styringssystemer, giver dig fuld kontrol over din bygnings funktioner – lige fra belysning til sikkerhedssystemer, alt sammen fra en central enhed. 

Trådløse styringsløsninger er både brugervenlige og skalerbare, hvilket sikrer en problemfri integration i enhver bygning. 

Det er perfekt for moderne erhvervsbygninger, offentlige institutioner og teknologisk avancerede hjem. 

Vi tilbyder installationer med blandt andet Zigbee, Bluetoth, både som standalone og i større anlæg koblet sammen med en gateway så der kan etableres et dashboard hvor aktivetet, energiforbrug, temperatur kan følges. 

Kontakt os

Energioptimering

Med vores kendskab til energistyring og optimering, kan vi hjælpe dig med at opnå betydelige besparelser og en grønnere profil. 

Vores løsninger analyserer og optimerer din bygnings energiforbrug for maksimal effektivitet og mindre spild. Hvem har ikke glæde af det i disse tider? 

Ønsker du at reducere dine driftsomkostningerne og miljøpåvirkningen? 

Kontakt os

Klimavenlige energiløsninger

Ønsker du en innovativ løsning, der integrerer bæredygtige energikilder for at mindske din afhængighed af traditionelle energiformer og reducere dit klimaaftryk? 

Vores ekspertise inden for klimavenlige løsninger sikrer, at din bygning ikke bare er effektiv, men også bidrager positivt til miljøet. 

Vi tilbyder her en essentiel investering for fremadskuende virksomheder, offentlige bygninger og boligforeninger. 

Kontakt os

Solceller

Vil du reducerer din elregning og øge din energiuafhængighed? 

Vi tilbyder at levere og installere solcelle anlæg i samarbejde med en vores partnere. Vi sørger for det også tilmelding til elnettet og dit energiselskab.

Kontakt os

Rådgivning

Ønsker du at forstå dine muligheder og træffe informerede valg omkring intelligente bygningsinstallationer? 

Vi guider dig gennem de bedste praksisser og løsninger, for at gøre din bygning mere intelligent og energieffektiv. 

Vores team af eksperter er dedikeret til at levere en klar og handlingsorienteret rådgivning, der matcher dine specifikke behov og mål. 

Kontakt os

LED Belysning

Vores omfattende udvalg af LED-produkter fra forskellige producenter kombinerer det seneste inden for belysningsteknologi med stilfulde designs, der passer til enhver indretning.  

Vi snakker energibesparende LED belysningsløsninger, der forbedrer både æstetikken og funktionaliteten af dit rum, samtidig med at de skærer ned på energiforbruget. 

En attraktiv løsning for enhver, der søger at opgradere deres belysning til en mere bæredygtig og økonomisk model. 

Kontakt os

Din Kontaktpersoner for Intelligent bygninger

Henrik Lauersen

Henrik Lauersen

Projektleder

Dan Sharpe

Dan Sharpe

Projektleder & Programmør

Jacob H. Sørensen

Jacob H. Sørensen

Projektleder & Programmør

Hvad siger vores kunder om os

Telia har gennem en lang årrække samarbejdet med Claus Dalsgaard A/S indenfor mange forskellige områder, spændend fra gængse elinstallationer, netværksdrift, installation af kritisk infrastruktur samt drift & udkalds håndtering indenfor alle områder.  

Telia oplevelser er yderst positive og anser Claus Dalsgaard A/S som en kompetent samarbejdspartner. 

Claus Dalsgaard A/S er yderst kompetente på projektledelse og udførsel (teknikere). De har en stor forståelse for Telias kravspecifikationer og kan udføre korrekt rådgivning og sparring så den korrekte løsning vælges (Pris - tid - kvalitet). 

Telia vil klart anbefale Claus Dalsgaard A/S til andre. 

Lars Kvist Christensen 

Telia

”Da vi stod overfor udfordringen med kapacitetsproblemer på grund af mangel på intern arbejdskraft, henvendte vi os til Claus Dalsgaard A/S for en effektiv løsning.  

Deres opgave var at implementere et nyt belysningsanlæg, blandt andet, og vores erfaring med deres team kunne ikke have været bedre.  

Vi mødte en gruppe superpositive, dygtige og kompetente elektrikere, som ikke bare levede op til, men overgik vores forventninger ved at overholde alle aftaler til punkt og prikke. 

 Hvis vi skulle fremhæve tre kendetegn ved vores samarbejde med Claus Dalsgaard A/S, ville det være deres dedikation, professionalisme og motivation.  

Det er disse kvaliteter, der gør os sikre i vores anbefaling af deres tjenester til andre – vi vil uden tøven anbefale Claus Dalsgaard A/S 100%” 

Klaus Haurum, Teknisk projektleder 

Tryg

”Da vi stod over for udfordringen med at etablere strøm til et udespa, var opgaven at trække et kabel fra tavlen, tværs gennem huset, ud af huset og igennem haven. Det var en kompleks opgave, der krævede præcision og omhyggelig planlægning. Claus Dalsgaard A/S var dem, vi valgte til opgaven, og de skuffede ikke. Med stor faglighed trak de strømkablet 30 meter via loftrummet, førte det ned ad facaden og gravede det omhyggeligt ned i haven. 

Min oplevelse med Claus Dalsgaard A/S er at de gav en yderst professionel indsats og flot finish. Alle aftaler blev overholdt og udført fuldstændig som aftalt 

Hvis jeg skal fremhæve tre aspekter af vores samarbejde, ville det være at de er pligtopfyldende, ordentlige og grundige. 

Jeg vil til enhver tid anbefale Claus Dalsgaard A/S og vil helt sikkert også i fremtiden gøre brug af dem”. 

Peter Hansen, Account Director 

IT Forum

”Da vi manglede en seriøs og dygtig samarbejdspartner til vores privat- og erhvervskunder, vendte vi os mod Claus Dalsgaard A/S.  

Opgaven krævede en pålidelig partner til ombygninger for private og som underleverandør til vores hovedentrepriser – en opgave, Claus Dalsgaard A/S mestrede med høj kompetence. 

 Vores erfaring med Claus Dalsgaard A/S har været meget positiv. De har vist sig at være en respektfuld, ordentlig og givende samarbejdspartner. 

Jeg vil helt sikkert anbefale Claus Dalsgaard A/S til andre”. 

Danny Gringer Hansen, Projektansvarlig 

Bela-Byg